UT I VERDEN

25. juni2022
Telenor ArenaOSLO, NORGE

ALL IN

for Jesus

WHENEVER

WHEREVER

Det er fortsatt mange folkegrupper i verden som ikke har hørt om Jesus. Mange av disse har heller ingen kristne i nærheten som kan vise dem hvem Jesus er. Hvordan kan de tro på en de ikke har hørt om? (Rom 10,14) Gud lengter etter at alle mennesker og folkegrupper skal kjenne ham. 
 
Historisk sett har evangeliet om Jesus aldri nådd nye områder uten at noen har reist dit. Dette gjelder også i dag. Ikke alle som reiser ut skal være forkynnere. Det er behov for mange typer mennesker og roller. Hvordan kan Gud bruke dine erfaringer og talenter i en annen kultur, blant en annen folkegruppe, for å fortelle om ham? 
 
Det er mange muligheter innen misjon og ulike organisasjoner har forskjellig fokus. Her kan du finne mer informasjon om hva slags misjonsarbeid du kan bli med på.

MISJONSARRANGEMENTER NÆR MEG 22/23

Det er mange misjonsarrangementer som skjer rundt i Norge i den kommende tiden. Sjekk ut vår event side for å se og bli med på det som skjer i ditt område:

Vi anbefaler deg også å sjekke ut de forskjellige misjonsturene som arrangeres allerede denne høsten og den kommende våren.
 
Det er også mange gode alternativer for misjonsforberedende skoler i Norge. Det er et godt verktøy for å utruste deg til det neste eventyret. Sjekk de ut!
– Discipleship Training School (DTS): Mer info
– Jesus Revolution Training School: Mer info
– Gå Ut Senteret: Mer info
– BiG – Bibelskolen i Grimstad: Mer info
– Bibelskolen Fjellhaug: Mer info
– Fjellhaug International University College: Mer info

We use cookies, to collect information about you for various purposes including: Functional Statistical Marketing. By clicking "accept", you consent for all these purposes.