Ressurser

DIGITAL MEDIePAKKE

Skal du dele om The Send i en menighet, på et arrangement, eller kanskje under et seminar?  Da kan du laste ned vår mediepakke her. Vi oppdaterer den jevnlig dersom vi lager nye videoer, grafikker eller innlegg.

Besøk Norge med ditt team

Har du et DTS-team som skal på outreach eller et bibelskole-team som skal på misjonstur, så trenger vi din hjelp.
 
Vi vil invitere deg til å bli med oss og se en bevegelse av unge mennesker dra ut til nasjonene. I Norge er det 356 kommuner – og vår drøm er å besøke hver enkelt kommune for å fortelle om Jesus og kalle mennesker til misjon. Vil du be og spørre Gud om du skal sende ditt team til Norge og Europa?
 
Send e-post til [email protected] for å sende teamene dine til oss.

Reiseteams

The Send Norge har flere teams som reiser rundt i Norge for å fortelle om Jesus. Vi drømmer om å se unge mennesker gå “all in” for Jesus – som er villige til reise hvor som helst, og når som helst, for evangeliets skyld. Vil du ha besøk fra våre reiseteams, fyll ut skjemaet og så kontakter vi deg. Vi vil gjerne besøke deg!

REGISTRER DEG HER

Besøk Norge med ditt team

We use cookies, to collect information about you for various purposes including: Functional Statistical Marketing. By clicking "accept", you consent for all these purposes.