// THE SEND ER TILBAKE
DENNE GANGEN LOKALT I TRE NORSKE BYER

SE *PROMO VIDEO*

// BESTILL BILLETTER I DAG //

// THE SEND ER TILBAKE
DENNE GANGEN LOKALT I TRE NORSKE BYER

OSLO – EKEBERGHALLEN
13. MAI

KRISTIANSAND – RAVNEDALEN
27. MAI

ROGALAND – IMI KIRKEN
10. JUNI

// HVA ER THE SEND NORGE? //

ALL IN – HVOR
SOM HELST OG
NÅR SOM HELST

Vi vil være en generasjon som IKKE skammer oss over evangeliet. Gjennom historien har troen på Jesus alltid sett ut som noe praktisk. Det er bønn, samfunnsengasjement og omsorg for de fattige. Troen deles med både ord og handling. Og for noen betyr det å flytte til steder på jorden der mennesker aldri har hørt navnet Jesus.

Vi ønsker å si ja til kallet. Vi vil si ja til å gå hvor som helst og når som helst, for å gjøre hva som helst for evangeliet. Vi vil gå fordi 3,1 milliarder mennesker enda ikke hørt evangeliet om Jesus. Vi vil gjøre det vi kan for at Jesus skal bli synlig på våre skoler, i våre nabolag, blant de sårbare, og i verden vi lever i.

Vi vil ikke sitte passivt å se på. Troen trenger å bli til handling.

// HVORFOR THE SEND LOCAL? //

FORDI TROEN ER
PRAKTISK

Vi er overveldet over tilbakemeldingene fra The Send i Telenor Arena den 25. juni i fjor. Skolelag har blitt startet, hundrevis har dratt på misjonsturer, sårbare barn har fått hjelp, og vi hører spennende rapporter om hva Gud gjør i nabolag, rundt om i Norge.

Vi er ikke ferdige. For å se mer av det samme, kjører vi nå The Send Local.

The Send Local skjer på initiativ fra kristne i Oslo, Kristiansand og Rogaland. Dette blir på mange måter likt det som skjedde i Telenor Arena, men enda mer praktisk. Oppfølging skjer fra lokale menigheter, skolelag, og organisasjoner i etterkant – slik at du kan få hjelp til å gjøre det Gud sier.

OSLO – EKEBERGHALLEN – 13. MAI // KRISTIANSAND – RAVNEDALEN – 27. MAI // ROGALAND – IMI KIRKEN – 10. JUNI // OSLO – EKEBERGHALLEN – 13. MAI // KRISTIANSAND – RAVNEDALEN – 27. MAI // STAVANGER -IMI KIRKEN – 10. JUNI //

// HVEM KOMMER? //

Talere, lovsangsartister, og band blir en kombinasjon av norske, europeiske og internasjonale bidragsytere.

// HVEM STÅR BAK THE SEND? //

UIO Norge står ansvarlig for The Send Norge, men de gjennomføres gjennom et samarbeid med lokale menigheter, organisasjoner, og foreninger.

// NÅR BEGYNNER DET? //

OSLO – 13. MAI // KRISTIANSAND – 27. MAI // ROGALAND – 10.JUNI

SE THE SEND RECAP

We use cookies, to collect information about you for various purposes including: Functional Statistical Marketing. By clicking "accept", you consent for all these purposes.