FRELSE

HVA GJØR JEG NÅ?

VAR DU PÅ THE SEND OG VALGTE Å GI LIVET DITT TIL JESUS? DA LURER DU KANSKJE PÅ HVA DU SKAL GJØRE NÅ. HER ER TRE ENKLE STEG SOM DU KAN TA FOR Å FORTSETTE DIN REISE MED JESUS.

1. FINN ET FELLESKAP

Når vi tar i mot Jesus som frelser og begynner å leve vårt liv sånn som Jesus viste oss, så er ikke meningen at vi skal gjøre det alene. En kirke eller menighet består av mennesker som følger Jesus, og som vil skape et felleskap der man kan dele liv, lære og vokse sammen. Vi vet at kirken ikke er perfekt, men vi trenger den. Det er i den settingen Jesus sa at vi skulle fortsette og følge han.

2. BEGYNN Å LES BIBELEN

Bibelen er en samling av flere små bøker og brev som forteller historien om hvordan Gud har nådd ned til oss mennesker. Veldig kort forklart så blir forhistorien til Guds frelsesplan skrevet gjennom Det gamle testamentet. Mens Det nye testamentet handler om at Guds frelsesplan ble utført gjennom Jesus. Der får vi historiene om hva Jesus sa og gjorde, og dette er helt avgjørende for oss. Når vi blir kjent med Guds ord, så kan vi faktisk vite hva det vil si å følge han.

Du kan starte med å laste ned Bibelappen på din telefon.

3. BEGYNN Å BE

Da Jesus var på jorden var det lett å forholde seg til Gud siden han også var et menneske. Folk kom til han for å bli kjent med hvem han var og ba han om råd, men kom også med sine behov. Selv om Jesus ikke er her idag i en kropp, så lærer Bibelen oss at han er tilstede ved sin ånd. Derfor kan vi fortsatt få svar når vi ber til Gud, fordi han har lovet å høre når vi ber.

Du kan starte med å laste ned Bønn-appen til The Send.

We use cookies, to collect information about you for various purposes including: Functional Statistical Marketing. By clicking "accept", you consent for all these purposes.